Primer trimestre superat

 

Hem acabat el primer trimestre que entre tothom, famílies, personal educador, de neteja, de cuina, de manteniment i administratiu hem aconseguit superar malgrat tot el que ens toca viure actualment.

Avui en el blog volem posar la mirada en aquelles persones del nostre equip que fan possible que l'atenció als nens i nenes de l’Airet haguem pogut fer en les millors condicions.

És per això que volem donar unes gràcies molt especials a l'equip de neteja que fent un gran esforç, ha mantingut l'Airet net i desinfectat.

Gràcies també al Frank que cada dia ha obert i tancat tantes vegades, totes les portes, en tots els torns de tots els colors.

Gràcies al personal de cuina que ha controlat des dels menús, fins a la desinfecció de tots els estris per poder menjar cada dia amb seguretat.

I finalment gràcies a tot el personal d'organització i suport que ha mantingut dintre del que ha estat possible la normalitat en la vida de cada dia.

Ens agradaria recuperar l’Airet de sempre, obert i participatiu,  però malgrat la nova forma d’organitzar-nos que aquesta pandèmia ens obliga, ens sentim molt satisfetes i satisfets de com ha anat tot.

Cap comentari:

Publica un comentari