Menú mensual

Tot seguit teniu els enllaços que poden ser del vostre interès, i que podreu consultar en tot moment.

MENÚ LACTANTS

DIETA BASAL  (VERDURES INCLOSES ALS TRITURATS):   PASTANAGUES/ PATATES/ CEBES/ PORROS/ MONGETES TENDRES/ PROTEÏNES.

DIETA ASTRINGENT:                                                              ARRÒS I PASTANAGUES AMB O SENSE PROTEÏNES.

PROPORCIÓ VERDURES I PROTEÏNES:                                80% verdures + 20% proteïnes

                       SETMANA 1                                                                                                               

·         DILLUNS             Puré de verdures/ OU (o vedella)

·         DIMARTS            Puré de verdures/ PEIX

·         DIMECRES          Puré de verdures/ POLLASTRE

·         DIJOUS                Puré de verdures/  VEDELLA

·         DIVENDRES        Puré de verdures/ POLLASTRE

NORMATIVA D’ÚS DEL MENJADOR.

El servei de menjador és un espai educatiu integrat en el projecte d’escola. Es treballa amb els alumnes l’educació alimentària i els hàbits d’higiene i socialització.

El menjador escolar començarà a funcionar pels alumnes que es promocionen del curs anterior des del primer dia que es marqui en el calendari escolar.

Poden ser comensals tots els alumnes que pertanyen al centre, sempre que no siguin deutors del menjador escolar de cursos passats.

El preu del menjador escolar per a comensals fixes és de 5,60€ i per a comensals esporàdics de 6,40€, el preu inclou a més de l’àpat, el material, l’atenció directa dels nens/es durant el temps de la prestació del servei de menjador i el període de temps del descans.

·         Comensal esporàdic: és aquell que fa un ús menys de tres dies a la setmana. Per fer ús del menjador de forma esporàdica, cal avisar a la mestra d’aula o a direcció dies abans o el mateix dia en quan s’arribi a l’espai, els dies de menjador esporàdic es cobraran a mes vençut.

·         Comensal fixe: fa un ús diari del servei, i es comptem tots els dies lectius del mes. En cas d’absència es retornarà a les famílies l’import proporcional corresponent a la part d’àpat dels dies que no s’ha utilitzat el servei del menjador. El pagament serà el del mes vigent i els dies d’absència es retornaran a mes vençut.

Tant els comensals fixes com els esporàdics pagaran la mensualitat amb rebut domiciliat a través de la seva entitat bancària entre els dies 5 i 10 de cada mes.

Els dies d’excursió estan inclosos dins del pagament del servei de menjador dels comensals fixes.

Així mateix les baixes en el servei s’han de comunicar a la direcció.

Dietes especials.

Si algun infant necessita una dieta alimentària específica (per motius mèdics) cal que ho indiqui i faci arribar a la direcció o la corresponent mestra un document mèdic que així ho aconselli.

Igualment, si un infant necessita fer dieta de manera puntual, es comunicarà a la mestra, el màxim de dies per una dieta serà de tres dies, si fos necessari allargar-ho caldrà un document mèdic.
1 comentari:

  1. Hola, quin dia farà portes obertes la llar d'infants? Gràcies

    ResponElimina